Madhubala - 28.06.2014. - RK-a udara struja!

Indijske Serije

Madhubala – 28.06.2014. – RK-a udara struja!

By  | 

Madhubala - 28.06.2014. - RK-a udara struja!

Bhanu mu priđe i pita ga šta je problem. RK kaže da mu se spava a mora biti budan. Bhanu razmišlja kako će koristiti svoj pametan um i uspavati ga zauvek, a zatim mu kaže da ima rešenje. RK pita koje. Bhanu kaže da će mu pokazati. Kasnije, pokazuju Bhanua (sam je) kako seče žicu i stavlja je u metalnu šipku stolice. Agni dođe i vidi ga kako radi to i pita šta je to. Bhanu: “Ovo je moj plan za Rađu. Baiina slika ima sijalicu. Povezaću ovu žicu sa time. Onda ću staviti ovu stolicu tamo gde Rađa sedi. Ako on ode da spava, kad se Madhu pomeri, onda ću povezati/uključiti i onda… ovaj regulator će uraditi posao. Kad se Madhu vrati, ja ću ugasiti sijalicu. Madhu će je isključiti i uključiti, a onda…” Agni: “To znači da će RK umreti.” Bhanu se smeje.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

RK dođe do Madhu i kaže da je Dau rekao da sijalica iznad Baiine slike ne sme da pregori, a ako se to desi, neka je zameni. On ugleda stolicu (u koju Bhanu namerava da stavi žicu) i komentariše da je dobra, neće zaspati. On sedne. Agni i Bhanu gledaju RK-a odozgo i planiraju da ga ubiju kad zaspi, biće na regulatoru i onda će ga udariti struja (valjda sam dobro razumela) i onda će umreti. Bhanu kaže da će Madhu biti optužena za RK-ovo ubistvo, a oni će ići u selo da postanu Dauovi naslednici. Madhu nastavi da pali diju. Bhanu vidi da je RK zaspao i nakači žicu na stolicu. Madhu vidi da RK spava. Sijalica pregori i Madhu je zameni. Ona upali struju i RK-a udari struja. Madhu je šokirana videvši ga kako se trese. Ona krene da ga spasi ali se vrati unazad u ljutnji setivši se kako ju je silovao i mučio.

Gledaćete: Bhanu uperi pušku u Madhu i kaže da će on završiti tu stvar. Madhu: “Dobro, možeš me ubiti, ali čujte istinu. Bhanu je lagao, on jeste došao u moju kuću, ali nije rekao da Bai treba krv i da joj je samo Rađa može dati.” Dau, Tara, Agni i Bhanu su šokirani.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  204 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site