Madhubala - 29.07.2014. - Agni odbija da pomogne Bhanuu!

Indijske Serije

Madhubala – 29.07.2014. – Agni odbija da pomogne Bhanuu!

By  | 

capture-20140729-195703 capture-20140729-195846 capture-20140729-195944 capture-20140729-200122

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhubala – 29.07.2014. – Agni odbija da pomogne Bhanuu!

RK upali sveće i da Madhu nož da iseče tortu. On peva “srećan rođendan” čitajući sa papira. Madhu je oduševljena. Ona krene da ga nahrani, ali on nju nahrani. RK da Madhui poklon. To je mikser. Madhu kaže da nije bilo potrebe za tim skupim poklonom. RK drži Madhuino ruku i pokaže joj ožiljke na njegovim rukama. Madhu ga zagrli. Oni plešu. Opet se zagrle. Madhu kaže RK-u da je ovo najlepši rođendan u njenom životu. Oni se zagrle.

Sledećeg jutra, Madhu ustane i pogleda svu dekoraciju u kući. Ona zahvali RK-u što joj je ispunio život srećom. Bitu i Lela dođu i čestitaju Madhu. Lela se duri da ih je pitala da li će slaviti i oni su slagali. Madhu kaže da ona nije rekla RK-u ali on je saznao. Bitu kaže da je on rekao RK-u. Madhu pokaže poklon Leli. Ona pita odakle RK-u pare za sve to. RK dođe. On kaže da je čovek iz radionice. Lela kaže da je sve to razgovor. Bitu prekida. Lela mu kaže da ne prekida. RK pita u čemu je stvar. Lela kaže da Bitu nije pametan kao on, neka kaže detalje o svojoj zaradi. Madhu kaže RK-u da razjasni sve. On kaže da je saznao za Madhuin rođendan i dobio je šansu da snimi scenu na filmskom setu.

RK im ispriča sve. Madhu i Bitu su šokirani, besne. RK kaže da to nije velika stvar. Lela kaže da mu ne veruje. RK pokaže priznanicu za plaćanje. Bitu baci to Leli u facu i kaže joj da urami to, nisus vi kao ona. Lela ode. Bitu se izvini. Madhu kaže da ga voli i zagrli ga. Ona ga pita da obeća da neće sebe dovesti u opasnost, jer su dva života povezana sa njim, njen i njihovog deteta. RK obeća.

U sred noći, Bhanu napusti Tarinu sobu i ode u Agninu sobu. On traži Dau ji-jeve papire za imovinu da ih proda i da podele. Agni kaže da RK i Madhu više nisu na njihovom putu, zašto da prodaju. Ona kaže Bhanuu da ode ili će zvati Dau ji-ja. Bhanu kaže dobro i ode. Agni ismejava. Dau ji vidi Bhanua i on pobegne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

78 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *