Madhubala - 30.06.2014. - Madhu govori svima istinu o Bhanuu!

Indijske Serije

Madhubala – 30.06.2014. – Madhu govori svima istinu o Bhanuu!

By  | 

Madhubala - 30.06.2014. - Madhu govori svima istinu o Bhanuu!

Madhubala – 30.06.2014. – Madhu govori svima istinu o Bhanuu!

Madhu razmišlja da neće spasiti RK-a jer je on mnogo mučio nju i njenu porodicu, ali ne, ako ona uradi isto što i on, onda koja je razlika među njima, ne može da izneveri Radhine vrednosti. Ona ugasi struju i potrči ka RK-u. RK se onesvesti. Ona ga poprska vodom da bi se probudio. Bhanu dođe tamo i da znak Agni da ide tamo brzo, a zatim izvadi žicu iz stolice. Agni baci čašu vode na pod i svi dođu. Ona optužuje Madhu da je pokušala da ga ubije, a sad glumi kao da ga spašava. Bhanu kaže da je ona lukava žena. RK se budi i pita ga šta priča. Bhanu odgovara da je Madhu pokušala njega ubiti nakon Bai.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dau dođe i pita šta se dešava. Agni kaže da je Madhu pokušala da ubije RK-a. Dau je šokiran. On se zabrine za RK-a i pita ga da li je dobro. RK odgovara da jeste. Agni kaže da je zbog Madhu RK-a udarila struja, kada su oni došli, on se tresao a ona je uživala gledajući ga takvog i nije radila ništa. Bhanu kaže da kad je on došao, video ju je kako trči i gasi struju. Dau prekoreva Madhu: “Bai je bila stranac za tebe, ali on je tvoj muž, tvoj Gospod. Ako neko pokuša da ubije Gospoda, biva kažnjen.” Agni kaže da je on rekao smrt za smrt, ona je pokušala da ubije RK-a, sad je neće ostaviti na miru. Ona krene da ošamari Madhu, ali je Madhu uhvati za ruku.

Madhu kaže da je spasila RK-a, nije pokušala da ga ubije, a i kako oni znaju da ga je ona pokušala ubiti strujom. Bhanu donese pušku i uperi u nju. Madhu: “Nisam uplašena, ubij me, ali prvo čujte istinu. Bhanu je slagao sve ovde, on jeste došao u moju kuću, ali nije rekao da Bai treba krv i da joj je samo Rađa može dati. Da sam to znala, kunem se Didom, povukla bih slučaj/tužbu i spasila bih je. Ne lažem. Bhanu je odgovoran za Baiinu smrt, a vi okrivljujete mene.” Agni joj kaže da nije mogla da ubije RK-a, pa sad krivi Bhanua, da bi se svađali među sobom. Ona kaže Bhanuu da je ubije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

164 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *