Madhubala - 30.07.2014. - RK-u pozli!

Indijske Serije

Madhubala – 30.07.2014. – RK-u pozli!

By  | 

capture-20140730-230900

Madhubala – 30.07.2014. – RK-u pozli!

RK srecno govori Madhu da je toga dana dobio kola za popravku . Ona je srecna i ohrabruje ga da radi posteno i da ce tako jednoga dana da postane kralj, jer je njegovo ime Raja. Ona kaze da ce da napravi caj, on joj kaze da saceka i da ce ga on doneti. Dau ji se zali inspektoru da je Bhanu dosao u njihovu kucu prethodne noci. Agni  moli Dau ji-ja da objasni Tari da ostavi Bhanu-a i da ne bude luda za njim. Agni: Bhanu je ubio nasu Baj ji, Tara treba sada nas da podrzi. Tara dolazi tamo, i donosi svoju torbu, govoreci da je ona krenula u selo. Dau ji: Kako mozes da ides sama, ti si ovde dosla samnom i vratices se samnom. Tara: Ne Dau ji, ja sam te vec dovoljno povredila, ne mogu da ostanem ovde i da dozvolim da on koristi moju slabost. Ja sam se nasla zaglavljena izmedju duznosti prema muzu i duznosti prema ocu. Dau ji: Ti ne mozes tamo sama da zivis.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Agni: Ja mislim da je ona u pravu, pusti je da se vrati u selo i neka tamo zapali svecu i u nasoj haveli. Dau ji: U redu, idi. RK stoji u redu da uzme vodu. Bitu zahteva od neke zene da pusti RK-a da uzme vodu jer on radi u garazi. RK: Ne, ona je pre na redu. RK iznenada oseti bol u grudima i pita se zasto se to desava. Uzme vodu, ali mu kofa ispadne na stepenicama i on se drzi za grudi osecajuci bol. Pada na pod. Ljudi pojure prema njemu. Madhu dolazi i solirana je kada ga vidi. Zabrinuta je.

Bitu: Ja cu da pozovem taksi. Madhu: Nista ti se nece dogoditi. Oni voze RK-a u bolnicu. Madhu: Ne razumem sta mu se desilo? RK: Kada je sreca dosla u moj zivot, i bol je dosla takodje sa njom.Bitu: Kanha je uvek uz tebe, on te mnogo voli, i ponekad te testira. RK: Ti uvek pobedjujes. Madhu: Sta se desilo sa RK-om tako iznenada? Bitu: Onesvestio se, doktor ce reci sta se sa njim dogodilo. Doktor zove Madhu da dodje. Madhu: Sta se to njemu desilo? Doktor: Da li je pre imao boli u grudima? Madhu: Ne. Ja sam mislila da je umoran. Sta se desilo? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *