Madhubala - 31.07.2014. - RK i Madhu se svađaju!

Indijske Serije

Madhubala – 31.07.2014. – RK i Madhu se svađaju!

By  | 

Madhubala - 31.07.2014. - RK i Madhu se svađaju!

Agni kaze Dau ji-ju da uzme kheer posle hrane.On joj kaze da ce se udebljati jer mu ona to daje sa toliko ljubavi. Kaze da mu mnogo nedostaje RK. Kaze njoj da ga pozove. Agni mu kaze da je RK taj koji bi njega trebao svaki dan da zove.Dau ji: On je zabrinut jer zapocinje novi zivot, jako je zaposlen.Agni zove RK-a ali se on ne javlja na telefon, jer je uznemiren.Dau ji kaze da ponovo zove.Agni zove ponovo.RK prekida poziv.Dau ji: Zovi Madhu, hajde da pricamo sa njom i vidimo o cemu se radi. Madhu place i razgovara sa Kanhom, i kaze: Kako da sve objasnim RK-u, kada mi je doktor zabranio da mu kazem. RK zove Madhu i ona mu prekine poziv. Madhu: I ja sam sada ljuta i necu ti doci sada. Dau ji je zove i ona mu kaze da sada ne zeli sa njim da razgovara. Dau ji: To sam ja , sta se desilo?Da li je RK opet nesto uradio? Madhu: Ne, zvao me je stalno iznova, pa sam mislila da je to on.Dau ji je pita da li je ona dobro? Ona kaze da jeste.Dau ji: Da li ti je RK rekao nesto, kazi mi, ja cu da mu izvucem usi. Madhu se u zadnji cas zaustavila da mu ne kaze za RK-ovu bolest.Ona place. Dau ji: Da li je sve u redu? Da li je RK-ovo zdravlje u redu? Madhu: On je dobro. Ja cu ti javiti ako se bilo sta desi.Lela to cuje i pomisli kako se Madhu nesto zali Dau ji-ju, i sada ce da vidi kako ce ona od varnice da napravi veliku vatru.

Bitu pokusava da objasni RK-u da sagleda situaciju, jer ce Madhu da bude majka, i promene raspolozenja ce biti prisutne, i kaze mu da njoj moze biti lose ako se on (RK) bude sa njom prepirao. RK: Sve ja to znam, ali ona ne moze da me kontrolise.Sprecila me je da idemo sa taksijem jer joj se to nije svidjalo, naterala me je da pijem sok od povrca, i sada je vikala ovde na mene pred svima. Odakle ce novac da dolazi , ako ja ne budem radio? Bitu ga moli da se ne ljuti i da ide sada da izgladi stvar. Moli ga da se odmori.RK: Ostavi me nasamo neko vreme, i onda cu ici. Bitu. Vazi. Cuvaj se. On odlazi.

Agni pita Dau ji-ja sta se desilo? Dau ji: Madhu je plakala, ona ima nekih problema. Agni: RK je ostavio svu svoju imovinu da bi se bavio postenim radom. Dau ji: To nije lako. Agni: Ako bude hteo da se vrati, kazi mu ne. Dau ji: Ovo je njegova kuca, moze da dodje kad god pozeli.Lela donosi caj RK-u, i puni mu usi protiv Madhu, govoreci kako Madhu ne postuje svog muza, jer misli da je on beskoristan, i nece da zaradi novac za nju. Kaze mu da joj on ne pruza dobar zivot RK: Ne pravi scenu, ja poznajem moju Rani jako dobro. Lela: Ja sam je cula kada je to rekla, zalila se Dau ji-ju na tebe.RK to ponovi i sokiran je.Lela: Molim te da to nikome ne kazes, inace ce Madhu ici kod Bitua i plakace. Onda ce se Bitu naljutiti na mene, zato joj nemoj reci. Evo, popij caj i tvoja ce glavobolja da prodje. Ona odlazi.

Gledacete: RK sumnja u Madhu jer ju je cuo kako cudno razgovara telefonom, krijuci nesto.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site