Alex i Marija Hose ne nalaze nikakve dokaze protiv Bruna

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 17. i 18. epizoda – Alex i Marija Hose ne nalaze nikakve dokaze protiv Bruna!

By  | 

Alex i Marija Hose ne nalaze nikakve dokaze protiv Bruna

17: Ulises govori Mauri da je Marija Hose jako lijepa. Maura kaže Rakel da će joj “nabaciti” Ulisesa, ako ona njoj Alexa. Alex odlazi sa Marijom Hose na mjesto nesreće nakon što izvuku nevinog Ćuća iz zatvora koji je optužen da je učestvovao u ubistu Alexa jer je prodavao sat koji mu je Alex dao. Ispituje je, Marija Hose je uplakana, viče da joj je više dosta njegovih sumnji i Brunovih prijetnji Alex joj se izvinjava, pomire se. Paula odgovori Brunu da je Marija Hose na putu sa Alexom.

18: Alex i Marija Hose odlaze u stan gdje se Bruno predstavljao kao on, ali ne nalaze nikakve dokaze. Govori joj da Fernando zato sumnja u nju. Marija Hose mu govori da je Viktorija htjela da razgovara sa njom. Alex veli da kaže Viktoriji da su se vjenčali, on će se pobrinuti za ostalo. Rakel govori Mauri, Ulisesu i Robertu kako je Viktorija govorila Fernandu da Marija Hose i Alex glume da su vjenačni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site