Marija Hose je napadnuta, Alex putuje helikopterom kod nje

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 33. i 34. epizoda – Alex saznaje da je Marija Hose napadnuta i putuje kod nje!

By  | 

Marija Hose je napadnuta, Alex putuje helikopterom kod nje

33: Rakel ne želi da se sazna privatni život njene majke. Bruno veli da ni on ne želi, već samo pritiskuje Viktoriju. Alehandro govori Viktoriji da bi se odrekao predsjedničkog mjesta kada bi ga to spasilo od odlaska na sud. A ona mu veli da bi trebao da poštuje oporuku svog oca. Marija Hose govori Pauli da mora naći posao jer uskoro više neće moći da skriva trudnoću i možda izgubi posao.

34: Viktorija ne vjeruje da bi Bruno mogao da isplanira bilo šta protiv Alehandtra. No, Fernando veli da zna zašto sumnja, ali prvo neka razmotri cijelu situaciju. Divi joj se kako podržava djecu, ali sada ne smije da iznevjeri Alehandra. Erik govori Brunu da mu je Alex postavio mnogo pitanja o danu kada je doživio nesreću, pa je morao da kaže rođakovo ime. Ćućo obavjesti Alexa da je Marija Hose napadnuta, on odmah helikopterom putuje u Saki.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!