Magična privlačnost - 90. epizode - KRAJ SERIJEE

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 90. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Policija informiše Alehandra da je Maura priznala da je učestvovala u otmici Marije Hose, zajedno sa Brunom, Jorgeom i Elenom. Takođe je Brunu dala broj bankovnog računa Marije Hose kako bi pronevjerili novac i optužili Mariju Hose. Takođe je priznala i Ulisesovo ubistvo. Fernando govori Irene da je najbolje da se više ne vide, sviđa mu se, ali je ne voli. Nastaviće da se liječi. Bruno nazove Viktoriju i žali se na uslove u kojima živi, traži joj novac da ode iz zemlje. Viktorija dođe, Bruno je napada da je lažljivica. Alehandro dolazi tu.

Bruno traži Alehandrovog sina. Viktorija ga moli na koljenima. Bruno vadi pištolj. Uperi u Alehandra. Počnu se tući. Viktorija ih razdvaja. Bruno se dočepa pištolja, ali njega Erik upuca prije. Pobjegne. Viktorija i Alehandro pate za Brunom. Nekoliko mjeseci kasnije, Elena se izvinjava Pauli, Pedru i Mariji Hose. Maura se izvinjava Alehandru.Viktorija poklanja knjigu sa pjesama Fernandu. Rakel se vraća kući. Alehandro i Marija hose se vjenčaju po majanskim običajima. Fernando i Viktorija su zajedno, grle se. Alehandro i Marija Hose se i tradicionalno, u crkvi vjenčaju. Serija završava poljupcem Alehandra i Marije Hose koji se zaklinju na vječnu ljubav.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!