Mala nevesta 01.12.2014.(1754 epizoda),Gena napušta Haveli bez dece??? - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta 01.12.2014.(1754 epizoda),Gena napušta Haveli bez dece???

By  | 

Gena napušta Haveli bez dece???
Epizoda počinje kako Alok informiše Iru da Sanči ne izlazi iz svoje sobe. Menu joj kaže da spava. Oni otvaraju vrata i vide da Sanči plače u snu. Ira joj kaže da se probudi.Sanči se budi i grli je.Sanči je grli i kaže da je loše sanjala.Ira joj kaže da se smiri i da je to san, a ne stvarnost.Obećavamo ti da će sve biti u redu. Sanči je grli i plače. Seljači pričaju sa Sarpandjem.On kaže da ne mogu da prihvate odluke Kajljani.Seljani govore da su njihove žene prisustvovale Geninim ceremonijama. Seljani kažu da nisu sprečili njeno venčanje, ali da niko neće moći da može da prisustvuje venčanju.Seljani protestuju.

capture-20141201-185557Ventilatori prestaju da rade.Sarpandjin pita šta se dešava. Badi JI dolazi sa seoske žene.Muževi ih pitaju zbog čega su došle. Badi ji kaže da su presekle struju.Seljani pokušavaju da napadnu svoju žene.Žene ih zaustavljaju. Badji ji kaže da one nisu došle da bi bile pretučene.Gena ima dva deteta i Niranjin je voli. Ako on želi nju da oženi zašto vi pravite problem.Seljani se naljute. Sarpandj kaže da oni odlučuju šta je u redu, a šta pogrešno.
Badji kaže da su trpeli dovoljno torturu. Ona im govori da se žene preudaju nakon muževljeve smrti.Sarpandji se ljuti.Badji kaže da je ovo sada problem žena.K je preudala Sugnu, a zatim i A i donela promene u društvu. Vreme je da je podržimo. Došli smo da vas obavestimo da smo uz Genu i da će da prisustvujemo venčanju.Ona obaveštava Vishambara da i njrgova žena dolazi na venčanje.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site