Šiv ima plan u vezi Pramile!

Indijske Serije

Mala nevesta – 10.07.2014. – Šiv ima plan u vezi Pramile!

By  | 
Ganga maže Subadru

Ganga maže Subadru

Subadra odmerava Hardika

Subadra odmerava Hardika

Hardik ne prepoznaje babu

Hardik ne prepoznaje babu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prevod: Tempesta

Guli sa prijateljicom otprati Hardika do vile (haveli). Hardik prokomentariše kako kuća izleda kao palata, oduševljen je. Guli mu kaže da je to vila. Njena prijateljica je zove u školu. Hardik pita Guli da li pohađa školu. Ona mu kaže da će pričati kasnije. Hardik je upita hoće li se ponovo videti. Guli se nasmeši i krene. Hardik joj se zahvali, gleda je s osmehom na licu.
Ganga stavlja belo blato na Subadrino lice i ruku, kaže joj da je završila. Pitaće Genu da napravi “kada-u” (piće). Subadra se ljuti, traži da pripreme jelo iz oblasti Kerale. Ganga joj kaže da će joj praviti slasna jela kada ozdravi. Odlazi. Subadra ustane i krene da izađe napolje. Hardik uđe u kuću i on i Subadra nalete jedno na drugo. Ona ga, sa sve onim blatom na licu, odmeri od glave do pete. Hardik nosi naočare i maramu oko glave. U rukama mu je buket cveća. Subadra pravi face. I Hardik nju zagleda, pomisli u sebi kako Subadra nosi baš modernu odeću. Ne prepoznaju jedno drugo. Subadra u sebi pomisli kako on deluje kao neki klovn, a opet, podseća je na Hardika. Hardik je upita za Kaljani. Subadra samo ode bez reči. Ovaj pomisli kako je čudna. Dođe Nandu. Hardik i njega pita za Kaljani pa je on pozove. Kaljani dođe. Hardik joj se predstavlja, kaže da je Subadrin unuk. Uzima blagolsov od nje. Kaljani mu kaže da im Subadra nije ništa rekla za njega, nudi ga da sedne. Pozove Genu i Gangu. One dođu pa ih Kaljani upozna sa Hardikom. Hardik preda Kaljani buket cveća, kaže joj da ga je Dadu specijalno za nju napravio. Gena se smeška. Kaljani je pogleda, pa se ona pravi da je ozbiljna. Ganga se takođe smeška. Kaljani napokon prihvati buket. Hardik se potom seti da joj je Anandi poslala i “gatte ki sazbi” (hrana). Vadi tifin i daje joj ga. Kaljani se oduševi, otvori tifin i pomiriše hranu. Ganga služi gosta vodom. On potom pita gde je njegova baka. Ganga mu kaže da je verovatno napolju.
Hardik ne može da veruje: “Mislite… ona žena… to je moja baka?”
Žene se smeju.

Šiv razgovara sa policijskim timom, kaže kako ih neće tako lako pustiti. Priča im plan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  67 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site