Pramila je uhapšena!

Indijske Serije

Mala nevesta – 11.07.2014. – Pramila je uhapšena!

By  | 
"Baci kosku!"

“Baci kosku!”

Guli je zbunjena

Guli je zbunjena

Guli "baca kosku"

Guli “baca kosku”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hardik

Hardik

Prevod: Tempesta

Kaljani pita Jagija da popije čaj sa svojom bakom. On se nasmeši, pristaje. Sedne. Dolazi Hardik, pozdravlja Kaljani i Jagija. Oduševljeno im kaže da je Džaitsar zadivljujuć, zabavio se. Želeo bi da još malo obiđe selo, pa pita Jagija da ga povede u obilazak. Kaljani je drago, smeje se. Jagi mu kaže da bi rado išao sa njim, ali teško da će moći. Ipak, neka ne brine, srediće nešto. Dolazi Ganga s čajem. Jagi pita Gangu da ona odvede Hardika u obilazak. Ganga odgovori da je sutradan zauzeta, mora u bolnicu. Vodiće ga u nedelju. Hardiku se ne čeka toliko. Dolazi Guli, pa je Hardik radosno pozdravi. Kaljani se čudi što se njih dvoje već poznaju. Guli joj kaže da je ona dovela Hardika do njih. Jagi se pozdravlja i odlazi na posao. Guli zove Hardika da pođe sa njom. On nema ništa protiv, ionako trenutno niko nema vremena za njega. Hoće da mu Guli pokaže selo. Kaljani se to ne sviđa, kaže mu da Guli ne može s njim.
Guli joj kaže da ne brine: “On je naš gost. Toliko bar mogu da učinim za njega.”
Kaže Hardiku da se spremi, ićiće sutradan.
Hardik: “U redu! Baci kosku!”
Podigne ruku. Guli ga zbunjeno gleda.
Hardik: “Baci kosku?”
Kaljani i Ganga ih gledaju s osmehom. Hardik opet tera Guli da “baci kosku”. Guli pogleda Kaljani, pa napokon “baci kosku” 😀
Hardik: “To! Ok, vidimo se onda sutra!”
Kaljani se i dalje smeška.

Pramila želi dobrodošlicu muškim posetiocima. Predstavlja im ples. Igračice igraju uz neku radžastansku pesmu. Anandi i Šiv to posmatraju na laptopu. Anandi kaže Šivu da ne vidi ništa loše. Šiv odgovori da stvari tako počinju. Njegov laptop se pokvari, zacrni mu se ekran. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  33 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site