Mala nevesta 11.12.2014.,(1763 epizoda), Shirvastav uništava Jagdišev ugled?! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta 11.12.2014.,(1763 epizoda), Shirvastav uništava Jagdišev ugled?!

By  | 

Shirvastav uništava Jagdišev ugled?!
Epiyoda počinje kako Šiv kaže da zna da mu je on sin,ali ta činjenica nema veze sa ovom istinom.Anup kaže da je sve to povezano, ali on nije u stanju da to vidi jer nekog drugog naziva ocem. Ja sam bio daleko 25 godina. Dokazaću svima da nisam bezvredan.Uradiću nešto da se dokažem.Biće dobro ako mi sin u tome pomogne.Ja se samo nadam, ali moj sin ne želi ništa da uradi po tom pitanju.

Šiv plače pred Anandi.Govori joj da Anup misli da niko ne brine za njega.On radi loše stvari, a želi da ga ja podržavam u tome.Ja ne mogu da pravim kompromise sa mojim stavovima.Anandi ga smiruje.

Roditelji studenta Vasant Niketan dolaze pred školu i protestuju.Gospodin Shirvastav prska parfem na sebi i kaže da žele osvetu.Sona je napeta što seljaci protestuju. Direktor ih pita u čemu je problem.Niranjin im kaže da se smire i kažu o čemu se radi.Roditelji učenika kažu da su njihova deca u pogrešnim rukama.Sona pokušava da napusti školu, ali biva uhvaćena.Seljaci zovu Sonu prostitutkom.

Direktor kaže da ju je Doktor Jagdiš doveo tu.Ljudi kažu direktoru da pita Sonu čime se bavi i govore da oni ne lažu.Niranjin zove nekoga.Roditelji protestuju i govore direktoru da je izbaci iz škole.Sona plače dok sakriva svoje lice.Čovek kaže direktoru da je izbaci i daje mu rok za to 1 dan. On mu preti da će o svemu obavestiti medije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site