Mala nevesta 11.12.2014.,(1763 epizoda), Shirvastav uništava Jagdišev ugled?! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta 11.12.2014.,(1763 epizoda), Shirvastav uništava Jagdišev ugled?!

By  | 

Shirvastav razgovara sa medijama o protestu seljaka protiv Sone i govori da je Jagdiš podržava.On pita medije da razmisle zbog čega Jagdiš podržava prostitutku.On kaže da je škola Jagdiševa i niko nema smelosti da ga ispituje o tome.Roditelji i školsko osoblje su šokiraniu kad su saznali ko je ustvari Sona.Saznao sam da je doktor Jagdiš posećuje povremeno. On govori da Jagi ima aferu sa Sonom.Shirvastav razmišlja da je uništio Jagdišev ugled.

Jagdiš govori Gangi da ima nekoliko propuštenih poziva od Niranjina.Ganga kaže da je zvao i na kućni broj i rekao da dolazi kući.

Direktor govori Jagdišu da roditelji učenika tvrde da je Sona prostitutka i traže da je izbaci iz škole. On kaže da je ime njihove škole uništeno za samo pola sata. K je šokirana i ispituja Jagdiša o Soninom karakteru. Ganga joj kaže da ona zna za Sonu. K pita zbog čega im nije rekla. Pita da li to znači da Jagdiš zna šta je Sona.Zašto joj pomažete?J kaže da mu je Sona ispričala sve. On govori da je muž gura da se bavi prostitucijom. Jagi pita šta je mogao.On govori da Sona želi da promeni svoj život i pruži bolji život svom detetu.Ona sada ne radi ništa pogrešno. K mu se izvinjava i kaže mu da ih on uči humanosti.J obećava direktoru da će on sve rešiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete-Jagdiš dolazi kod Sone i kaže da nije pravo vreme da sada ode. Traži od nje da da odgovore ovom društvu. Govori da će je on podržati.Ganga dolazi i šokirana je kad vidi Sonu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site