Hardik saznaje da se Guli udaje!

Indijske Serije

Mala nevesta – 14.07.2014. – Hardik saznaje da se Guli udaje!

By  | 
Vivek ugleda Sanči na Saurabovom krevetu

Vivek ugleda Sanči na Saurabovom krevetu

Vivek je razočaran

Vivek je razočaran

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanči pokušava da se opravda

Sanči pokušava da se opravda

Hardik i Guli na bicikli

Hardik i Guli na bicikli

Vivek žurno stiže pred vrata Saurabove sobe. Pokušava da ih otvori. Dolazi Saurab i daje mu ključ. Vivek otključa i šokira se kad na krevetu ugleda Sanči. Ne može da veruje, razočaran je. Samo pilji u nju. Saurab prati njegovu reakciju. Vivek pokušava da probudi Sanči. Prska je vodom i viče. Ona se napokon probudi, brzo ustane. Vivek je ljutito upita šta traži u Saurabovoj sobi. Ona zaprepašćeno pogleda unaokolo. Vivek je tera da ga ne laže i da mu odgovori. Sanči je uznemirena. Vivek počne da viče na nju, trese je. Ona pokušava da se opravda, ali on dreknu na nju da ućuti. Jako je ljut i odlazi. Saurab se zadovoljno kezi. Sanči je teško.

Hardik vozi biciklu, iza njega je Guli. Kupio je neko povrće. Priča Guli o kupovini povrća u Americi i ona se smeje. Prolaze pored pol.stanice i Guli začuje neku ženu kako plačnim glasom moli policajca da napiše prijavu. Guli zamoli Hardika da se zaustavi. On je posluša. Policajac deluje nervozno i tera ženu da ide. Toj ženi, zove se Kamla, priđe potom Guli i upita je šta je bilo. Kamla joj ispriča kako joj je neko ukrao nakit iz kuće, a taj policajac traži pare da bi napisao prijavu. Guli ne može da veruje, kaže policajcu da napiše prijavu. Policajac se pravi lud, kaže da Kamla laže, a njoj (Guli) poruči da gleda svoja posla. Odlazi. Guli teši Kamlu, kaže joj da će taj policajac definitivno uhvatiti lopova i vratiti joj nakit. Kamla je blagoslovi. Potom ode. Guli se vrati do Hardika i kaže mu da je brzo odveze do badi haveli. Kreću.

Jagi silazi niz stepenice, žuri. Doziva Gangu. Ona dolazi. Jagi joj kaže da ide u bolnicu. Dolaze i Guli i Hardik. Guli odmah izvesti Jagija o Kamlinom problemu. Jagi kaže da policajac mora da napiše prijavu, poziva policijsku stanicu.

Anandi ulazi u sobu, pakuje Amolovu torbu. Zove Šiva da siđe na doručak. On joj kaže da stiže za 2 min., u kupatilu je. Anandi taman krene, kad on izleti iz kupatila i zgrabi je. Približi je sebi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site