Mala nevesta 17.04.2015.,(1872 epizoda),Gangi sve više smeta Pojina prisutnost! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta 17.04.2015.,(1872 epizoda),Gangi sve više smeta Pojina prisutnost!

By  | 

Gangi sve više smeta Pojina prisutnost!

Epizoda počinje kako Abhi, Manu i Šivam igraju uz  pesmu Aayo Re Aaya Mehmaan song……Jagi, Ganga i Anandi gledaju iznenadjujuće.Kajljani pita šta im se dešava. Šivam kaže da vežbaju za IGT (Indijski talenat).Manu priča kakav je šou.Jagi kaže da će pogledati.Šivam kaže da mogu da gledaju zajedno.Manu kaže da je za sve uzraste.

Kamli piše pismo Gopalu i govori Nimboli da mu da.Nimboli je ubedjuje da će mu dati i kaže joj da jede.Kamli odbija.Nimboli joj kaže da jede roti.Akira zove Nimboli.Nimboli je napeta i krije pismo.Govori joj da uzme plato sa hranom i ostavi Kamli gladnom.Nimboli kaže kako da odnese kad jke Kamli gladna.Akira kaže da će onda umreti (misli na Kamli).Govori Nimboli da ide.Akira joj kaže da se složi sa njegovom odlukom.Govori joj da će se udati samo za Pushkara.Kamli plače.

Anandi zove Kajljani da ide u Šiv Niketan.Kajljani kaže da je deci pripremala milk šejk.Anandi kaže da će im ona dati i da ona (Kajljani) ide.Poja dolazi, pozdravlja Gangu i pita za Vindiju.Poja kaže da je Vindija zauzeta inače bi i ona došla da uči sa Manuom.Ganga kaže da jeManu otišao na fudbal i da će kasno doći.Predlaže joj da ide kući i uči.Poja kaže u redu i kreće.Anandi je vidi i pita je gde ide.Poja kaže da ide jer Manu nije kući.Anandi kaže da će biti tu za 2 minuta,jer je upravo sada došao kući.Poja gleda u Gangu iznenadjeno, šokirana je zbog Ganginih laži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site