Šekarovi prihvataju Guli!

Indijske Serije

Mala nevesta – 18.07.2014. – Šekarovi prihvataju Guli!

By  | 
Vasant je kupio Nanduu novu palicu za kriket

Vasant je kupio Nanduu novu palicu za kriket

Anandi pomazi Guli

Anandi pomazi Guli

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šekarovi prihvataju Guli!

Šekarovi prihvataju Guli!

Kreću obredi ulaska mladenaca u kuću. Guli stavljaju pred prag ćup s pirinčem koji ona gurne nogom i prospe. Ulazi i staje u crvenu tečnost. Ostavlja tragove po kući. Hardik ide pored nje. Tu su i Sanći i Vivek. Vivek potom daje Hardiku sablju kojom on privlači poslužavnike, na kojima su orašasti plodovi, ka Guli. Guli ih potom skuplja i pazi da ih ne ispusti. Subadra gleda sa sprata. Dadu je ugleda pa je zove da kompletira rituale. Subadra demonstrativno ode u svoju sobu. Minu ljubazno kaže Guli da je Hardik njima poput sina i zatraži da njoj da te poslužavnike. Guli tako i uradi. Minu joj kao blagoslov-dar da prelepu ogrlicu. Guli je prinese čelu. Potom ostavlja tragove ruku na kućni hram. Anandi je grli.

Subadra u svojoj sobi priča telefonom sa svojim sinom. Ispriča mu da se Hardik oženio. Njen sin prekine poziv. Subadra onda pozove snaju (sinovljevu ženu), smatrajući da će ona razumeti o čemu se radi.

Anandi i Šiv i Sanći i Vivek ukrašavaju sobu mladenaca za prvu bračnu noć. Šiv i Anandi se slatko domunđavaju, dok su Vivek i Sanći ozbiljni.

Subadra priča sa snajom koja joj kaže da će joj poslati novac, neka kupi poklon za Hardikovu ženu. I ona prekida poziv. Subadra razmišlja kako su oni loši roditelji. Dolazi Dadu. Pokušava da ubedi Subadru da pristane na Hardikov brak i da blagoslovi Guli. Daje joj kao primer Sanćin brak. Subadra odvrati da Sanći pripada imućnoj porodici, dok je Gulina majka bila sumnjivog morala. Dadu je pita u čemu je Gulina krivica. Ova mu odgovori da ne želi ništa više ni da sluša ni da kaže po tom pitanju.

Anandi, Šiv, Sanći i Vivek izlaze iz sobe koju su dekorisali i zatvaraju vrata. Anandi kaže da će prvo večerati, pa će posle dovesti tu Hardika i Guli. Odlaze. Subadra krišom uđe unutra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site