Mala nevesta 2 - 10. epizoda - Anandi je odrasla!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 10. epizoda – Anandi je odrasla!

By  | 

Kimđi se pita ko je rekao policiji, ako nisu doktorica i Kadvi Ba. Pavan se prisjeća kako ga je zvao Hetalin muž da dođe, a on mu je otkrio da mora na vjenčanje nećakinje.

Seđal dolazi i informiše ih da je Premđi otišao ljut kod Hetalinog muža jer je saznao da je on zvao policiju. Premđi ga napadne, Kimđi stiže da ga spriječi. Vide na telefonu da je zvao policiju i Premđi ga pita ko mu je rekao za vjenčanje.

On priznaje da je on zvao jer je to zločin. Premđi ga udari, Hetal brani muža. Tu su i seljani. Kadvi Ba dolazi i Premđi joj se izvini što je sumnjao u nju. Hetalin muž je spremam za osvetu. Premđi daje papire Kimđi-u, prebacio je kuću, zemlju i bogatstvo na Anandi. Kimđi se buni, ali Premđi veli da želi da to bude u sigurnim rukama, a ko je sigurniji od njega.

Ide daleko od njega, ali ne od srca. Anandi plače, Premđi je uzme u naručje. Govori da želi da je vidi kako odrasta, njen prvi korak i prve riječi. Plače grleći je. Govori mu da ima odgovornost prema svojim roditeljima, mora ići. Kimđi veli da će se čuti preko videa. Premđi se zahvaljuje seljanima na podršci. Posavjetuje Kimđi -ja da se ne plaši nikoga i ne saginje ni pred kim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uvijek je uz njega. Premđi odlazi, Kimđi plače.
Nakon 9 mjeseci, Kimđi je na video pozivu sa Premđi-jem i pokazuje mu kako Anandi hoda, svi su srećni.

5 godina kasnije:
Premđi dolazi u posjetu Kimđi-ju. Anandi dolazi i on je sjedne u krilo. Igraju se i on joj daje čokoladu. Kasnije, Anandi želi poći sa njim. Premđi veli sledeći put. Ona plače, on veli da će doći uskoro.
Nakon nekoliko dana, Premđi opet dolazi u posjetu. Anandi opet želi poći.

8 godina kasnije:
Anandi opet trči za Premđi-jem. Padne u blato i dovikuje ga. On izlazi i pomaže je. Zašto trči? Pospe vodu po njoj da ke opere. Ona se smije, njeno lice je otkriveno. Premđi se smije.
Najava: Kumar pije alkohol. Lila veli da se propio u poslednje vrijeme. Svađaju se i on je krene ošamariti. Anandi dolazi i on stane.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site