Mala nevesta 2 - 12. epizoda - Anandi odbrani Lilu!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 12. epizoda – Anandi odbrani Lilu!

By  | 

Bavan podigne ruku na Lilu, ali zaustavi se vidjevši Anandi da dolazi tu. Anandi daje kutiju hrane Lili. Bavan opet pije. Anandi veli da je uplašena i otrči odatle. Govori mami da je Bavan htio udariti Lilu. Ratan joj govori da nije trebala ići bez kucanja. Stane na stranu svog brata. Lila daje kutiju Bavanu, sestra mu je poslala slatkiše. On otvara i veli da ih ima malo, uhvati je za vrat, pojela mu je. Kimđi govori Ratan da je čuo da seljani pričaju da Bavan tuče Lilu. Ratan odbija da povjeruje. Bavan pretuče Lilu. Anandi gleda prvu sezonu Male nevjeste i iznenadi se, kao njena priča je. Anandi vidi povrede na Lili i odlazi do Bavana dok pije. Anandi govori da je ona pojela slatkiše, zašto je tukao Lilu? Bavan govori da je pala. Anandi se izvini. Doktorica Šarda dolazi i odvede Anandi.
Neki ljudi dolaze do Premđi-ja i žale se na Diwari.
Šarda dolazi sa Anandi kod Kimđija. Kaže im gdje je našla. Ratan je grdi, Anandi govori da je išla da kaže da je ona pojela slatkiše, ali on je pretukao Lilu. Ratan je grli i plače. Kimđi joj govori da kaže uvijek istinu. Šarda mu govori da je oslabio od ksda je Premđi otišao i Hetalin muž vlada. Da li su Anandi i Đigar u braku? Kimđi ćuti.
Najava: Anandi pita majku da li će umrijeti rano. Ratan negira, zašto je to pita. Anandi joj govori da je ne ostavlja samu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site