Mala nevesta 2 - 14. epizoda! Anandi prisustvuje proslavi!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 14. epizoda! Anandi prisustvuje proslavi!

By  | 

Mala nevesta 2 – 14. epizoda! Anandi prisustvuje proslavi!

Epizoda počinje tako što se Ratan izvinjava Anandi i kaže da nije mislila da će biti tako povređena. Kaže joj da neće otići od nje, uvek će biti sa njom. Zamoli je da se osmehne. Anandi se smeje. Ratan pita da li će poći sa njom da vidi Laal džijevu snaju. Kalpeš kaže da će i on poći. Anandi ga pita zašto se meša između njih. On joj kaže da ona uvek plače. Anandi kaže da čak i on plačeš kada je povređen. Ona kaže da ću nositi haljinu koju joj je dao Prem dži Kaka.

Ratan kaže da Anandi izgleda kao anđeo u toj haljini. Zagrle se. Kalpeš se uznemiri. Ujutro, Ratan budi Kalpeša. Ona ga dodiruje i kaže da ima temperaturu. Kalpeš kaže da će se spremiti za školu. Ratan kaže da neće ići danas i zamoli ga da se odmori. Anandi dolazi tamo sa Džingrijem i pita Kalpeša da li mu je zaista loše. Kalpeš traži od Ratan da vidi šta Anandi govori. Ratan kaže da mu nije dobro. Anandi i Džingri odlaze u školu. Ratan masira Kalpešovu glavu.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site