Mala nevesta 2 - 16 epizoda

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 16 epizoda

By  | 

U današnjoj epizodi, Anandi savetuje ženama da ne govore ništa loše o Dhingli i golica Dhingli da je usreći. Khimji donosi razbijeno staklo u policijsku stanicu i izveštava o Nađijevoj nezakonitoj operaciji sa alkoholom, ali policajci to ne uvažavaju. Dolazi Nadji i tvrdi da je jedan od njegovih zaposlenih obavljao ilegalne aktivnosti bez njegovog znanja. Nakon toga, Khimdži odlazi.

Anandi primećuje Kalpešove drugare kako razgovaraju o Kalpešu da glumi da je bolestan . Ratan i Khimji brinu o Kalpešu, a Anandi odlučuje da ga kazni zbog lažiranja. Ona traži od Ratan da odvede Kalpeša u bolnicu. Kalpeš odbija i tvrdi da će sutradan biti dobro. Anandi otkriva da on sve lažira otkrivajući luk koji je bio sakriven. Khimji postaje besan i kori Kapleša. Kalpeš počinje da plače, a Anandi mu se ruga. Anandi ga zatim obaveštava o ženi u školi koja je Dhingliju rekla kako donosi nesreću i kako se Anandi zauzela za nju. Khimdži je pohvalio što podržava ljude. Khimdži i Ratan traže od Kalpeša da uči od Anandi.

Bhuvan i njegovi prijatelji su pili piće. Kalpeš ulazi sa sumornim izrazom lica. Rekao je Kalpešu da ga je Khimdži zamolio da se ponaša kao muškarac i da odraste. Zatim Kalpeš postavlja pitanja o tome šta je Bhuvan pijuckao. Kaže mu da je alkohol piće za starije. Kalpeš tvrdi da ga njegov otac ne konzumira. Bhuvan se osmehuje i nudi mu čašu viskija, rekavši da će, ako ga popije, sve lepo videti i onda postati pravi džentlmen. Kalpeš se seća Himdžijevog upozorenja i kako ga je Anandi izdala. Pijucka piće i počinje da se oseća neprijatno. Bhuvan postaje uznemiren kada primeti da se Kalpeš onesvestio na podu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site