Mala nevesta 2 - 20. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 20. epizoda!

By  | 

Ratan pita Kimđija da li je vidio kako se Anandi ponaša prema Đigaru. Kimđi pita da li da nastave tu laž koju su svima rekli.
Seđal govori Premđiju da voli svog sina, makar u pola kao što voli Anandi.
Kimđi govori Ratan da donese roti. Kalpeš viče na nju da donese.

Ona donese. Anandi pita da li je ikada vikao ili udario Ratan. Ratan negira, nije, tretira je kao kraljicu. Kimđi govori Anandi da samo slabići dižu ruke na žene, svi muškarci trebaju poštovati žene. Godaveri vježba “garba” u hramu.

Anandi traži da je poduči, Godaveri pristaje, ali ima uslov, niko ne smije znati. Rančod dolazi i one se sakriju. Ratan dolazi tu, Anandi govori da trebaju povesti i Godaveri sa njima.
Đigar obuje cipele i zahvali Premđiju, zagrli ga.

Pita da li ga voli kao što voli Anandi. Premđi govori da je on njegov sin, i voli Anandi zbog njega. Đigar veli da mu je sad Anandi draga, sprijateljiće se sa njom. Anandi pleše “garba” u školi i djeca se pridruže. Učiteljica uzme štap da je tuče, ali padne. Anandi se izvini učiteljici. Kalpeš uzima vino krijući od Lile i krene popiti. Anandi dolazi kući i traži Kalpeša.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nije bio u školi. Lila ga nalazi u nesvijesti sa flašom pored njega.

Narator govori da je važno da roditelji budu upućeni u život svog djeteta. Loše društvo može da zasadi klice destrukcije u nevinom djetetu.
Najava: Doktor Šarda govori da je Kalpeš popio vino. Ratan krene da ošamari Anandi jer je rekla Dingli. Kimđi dolazi i vikne na Ratan.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site