Mala nevesta 2 - 23. ep - Anandi i porodica su izbačeni iz kuće!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 23. epizoda – Anandi i porodica su izbačeni iz kuće!

By  | 

Hetalin muž Naagđi dolazi u Kimđijevu kuću i govori da je od sada to njegova kuća. Kupio je tu kuću od vlasnika Deveša. Doveo je ljude da mu pomognu da se iseli. Ratan provjeri papire i šokirana je. Deveš dolazi, potvrdi da je prodao kuću.

Govori da ga ništa ne veže za kuću, odlazi za Mumbaj. Ratan pita gdje će sada ona sa djecom. Kaže mu da se stidi. Kimđi veli da je trebao prodati njemu. Anandi i Kalpeš plaču. Kimđi govori da će im kuća biti gdje budu zajedno, Anandi ga grli i plače. Premđi dovodi porodicu negdje. Govori da je to kraljičin Rađ Mahal, daje Ba ključeve.

To je njihova kuća. Đigar i Gopal su srećni. Bavan ponudi Kimđiju da dođu kod njega, on odbije, naći će neki smještaj. Ratan mu govori da odu u Premđijevu kuću, prazna je. Pokaže mu ključeve. Kimđi odbija. Ratan i djeca pakuju stvari. Bavan pita Nagđija zašto je to uradio.

Ovaj veli da je spriječio da Kimđi sazna za vino, trebao bi mu biti zahvalan. Anandi baci kamen na Nagđija pa još jedan. Ratan je zaustavi.
Narator govori kako dječija reakcija na kompleksnu socijalnu situaciju može biti negativna. Mudri roditelji će ih usmjeriti da pozitivno razmišljaju ukazujući im na drugu tačku gledišta.
Najava: Anandi plače jer izlazi iz Kimđijeve kuće na svoje novo putovanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site