Mala nevesta 2 - 24. - Premđi zahtjeva da Anandi pođe sa njim!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 24. epizoda – Premđi zahtjeva da Anandi pođe sa njim!

By  | 

Premđi govori da im je tražio kuću, zato ih je lagao. Pita Seđal da li je mislila da je vara. Kimđi i porodica napuštaju kuću, zatvaraju vrata. Anandi i Kalpeš plaču. Gledaju kuću poslednji put i odlaze. Dolaze u novu kuću, Kalpeš veli da je mala. Ratan govori da im je sad to kuća. Anandi sa jedne strane, a Seđal sa druge obavljaju molitvu prije ulaska u novu kuću. Premđi se pita gdje je Kimđi sa porodicom. Kimđi sebe krivi za sve što se desilo. Ratan ga tiješi, govori da je zaboravila vjenčanicu u toj kući. Anandi čuje i ode iz kuće. Premđi dolaze do Kimđijeve kuće i saznaje da je Naagđi kupio. Anandi dolazi do hrama, ali je zatvoren.
Premđi dolazi do Kimđi-ja, pita zašto se ne javlja. Anandi pleše. Čuje da zvoni zvono. Premđi govori Kimđiju da je njegova kuća slobodna. Kimđi govori da neće kod Anandine tazbine. On ga podsjeća da su prijateljj. Sveštenik blagoslovi Anandi. Premđi govori Kimđiju da pripremi Anandi, vodi je kod sebe.
Narator govori da kada ljutnja ili nostalgija ispuni nevino dječije srce, ono ne traje dugo. Dok odrasli često ne pobjegnu od toga i izgube svoje strpljenje.
Najava: Baa doživi srčani udar. Seđal informiše Premđija. Premđi traži od Kimđija da pripremi Anandin oproštaj kao poslednju želju Baa. Kimđi i Ratan to urade.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site