Mala nevesta 2 - 27. epizoda - Anandi mora obaviti težak ritual!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 27. epizoda – Anandi mora obaviti težak ritual!

By  | 

Anandi nosi mlijeko Baa, Diwari napuni cijelu čašu i govori Anandi da ponese. Anandi umalo padne ali je Kanku zaustavi i pomogne. Ba odbije da pije mlijeko. Đigar govori Kalpešu da će dovesti Anandi u red za dva dana.
Kanku, Anandi i Gopal se igraju. Diwari grdi Anandi i odvede Kanku sa sobom. Anandi plače i dolazi do Ratan i Kimđija. Požali se na Diwari. Oni je smire. Ratan govori Kimđiju da se brine za Anandi. Diwari je jako loša žena. Kimđi govori da će kad odrasti Anandi doći tu.
Premđi pokazuje omiljena jela Anandi. Đigar smisli i prospe Anandin đalebi. Diwari ne dozvoli da Anandi jede bilo šta, prvo puđa treba da se obavi pa će onda jesti. Svijeća će goriti 24 sata, a Anandi treba da se brine o njoj. Sve snahe imaju strikne postove.
Baa govori da Anandi to može. Premđi, Kimđi i Ratan je žao Anandi. Sveštenik govori Anandi da mora svijeću paziti cijeli noć i ne smije ništa jesti, samo piti. Anandi pita za Đigara. Sveštenik govori da muškarci ne poste.
Narator govori da kod dječijih vjenčanja, teret rigidnih običaja stavljen je na ramena nevinog djeteta. I tako je djetinjstvo tom djetetu oteto.
Najava: Diwari ugasi svijeću. Anandi je kažnjena. Moli se Boginji, govori da nije ništa loše uradila, zašto je onda kažnjena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site