Mala nevesta 2 - 29. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 29. epizoda!

By  | 

Ratan pita zaposjednutog čovjeka da poštedi Anandi jer je jako malo, ona to ne zaslužuje. Anandi se moli Boginji u hramu, nije uradila ništa loše. Čovjek govori da ne može oprostiti Anandi. Ode. Anandi grli Ratan i plače. Diwari se nalazi sa čovjekom i daje mu novac jer je kaznio i Anandi i Seđal. Okrene se i vidi Kumara, svog muža. On se suoči sa njom.
Ratan moli Boginju za milost. Đigar zadirkuje Anandi koja gladuje. Anandi sanja da prekida post i preplašena je. Mora da melje 3 kg zelenog “moong” do ujutru, Seđal sa njom, to im je kazna. Ratan je tu i brine o njima. Diwari govori da im ona ne može pomoći. Anandi je jako teško i plače. Konačno uspije i nasmiješi se. Seđal je šokirana, Ratan plače. Diwari jede slatkiš namjerno ispred Anandi. Đigar joj se pridruži, Seđal ga upozori da je njemu Anandi žena, mora biti uz nju. Anandi osjeti bol u laktu i govori da ne može nastaviti.
Narator govori da siromašni ljudi ne propuštaju da ispune svoju ličnu sebičnost pretvarajući pobožnost drugih kao oružje.
Najava: Ratan govori Anandi da ostavi sve, danas je dokazala da je njen otac pogriješio. Uvijek je mislio da njegova Anandi može sve, ali ona nije ta. Anandi nastavi da melje i posti. Skoro je 4 sata ujutru, vrijeme ističe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site