Mala nevesta 2 - 32. epizoda - U Premđijevu kuću stiže Maadi Baa!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 32. epizoda – U Premđijevu kuću stiže Maadi Baa!

By  | 


Mala nevesta 2 – 32. epizoda – U Premđijevu kuću stiže Maadi Baa!
Anandi se nakon što je kupila sladoled sudari sa starijom ženom (Maadi Baa). Idol koji je je nosila ova žena zamalo ispadne, ali ga Anandi u poslednjem času uhvati. Maadi Baa je prilično ljuta na nju, nazove je nevaspitanom, ali Anandi pametno uzvrati pitanjem zašto se ljuti na nju kad je ona (Anandi) fina prema njoj, čak joj je i spasila idol.
Ratan i Seđal pričaju preko video poziva o Anandi. Iznenada se začuje glas Maadi Baa, ispostavilo se da potiče iz njihove porodice. Seđal sa ostalima izađe da je pozdravi, a Maadi Baa je indirektno isprovocira. Devrađ spomene da je tako iznenada došla, na šta se ova baš naljuti ali Premđi izvuče situaciju. Divari se čini kao jedina koja se obradovala njenim dolaskom. Maadi Baa ne deluje preterano zainteresovano da vidi malog Đigara, a ništa finija nije ni prema Banu kojoj položi nogu (pošto je Banu u kolicima) da može da joj dotakne noge za blagoslov. Seđal je razočarana nakon što je Maadi Baa upitala da li hrani svekrvu.
Pravi šok nastaje kada se Anandi vrati kući i njih dve se ugledaju. Premđi pokuša da smiri još jednu raspravu između njih dve. Maadi Baa izričito odbija da joj Anandi dotakne stopala, ruka joj je nečista jer je jela sladoled. Seđal na kraju odvede Anandi sa sobom. Premđi stane u Anandi odbranu rekavši da je i dalje dete, a Seđal objasni Anandi ko je Maadi Baa. Maadi Baa upita Premđija zašto se raspravlja sa njom zbog jedne male devojčice.
U sledećoj: Maadi Baa je izabrala baš Anandinu sobu za boravak, navodno joj je to Božji idol šapnuo. Seđal odvodi Anandi odatle.
EPIZODU POGLEDAJTE OVDE
SVE EPIZODE su OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site