Mala nevesta 2 – 33. epizoda – Maadi Baa izvređa Anandi i oduzme joj sobu!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 33. epizoda – Maadi Baa izvređa Anandi i oduzme joj sobu!

By  | 

Mala nevesta 2 – 33. epizoda – Maadi Baa izvređa Anandi i oduzme joj sobu!

Maadi Baa traži od Premđija da joj pokaže novu kuću pošto želi da odabere odgovarajuću sobu za svog Boga Krišnu. Za to vreme, Anandi priča Seđal kako obožava svoju sobu, to je njen kutak u kom zaboravi na sve brige i probleme. Premđi i ostali pokazuju Maadi Baa sobe ali se njoj nijedna ne sviđa. Divari primeti Anandi i Seđal kako se smeju i sine joj neka ideja. Namerno joj pokaže Anandinu sobu. Maadi Baa kobajagi priča sa idolom Krišne, šapnuo joj je da mu se dopada baš ta soba. Anandi se uznemiri zbog ovoga. Maadi Baa je grdi i tera je da ode. Premđi pokuša da je nagovori da odabere drugu sobu, ali avaj, ova je uporna i još ga grdi što je snahi dao tako prostranu sobu. Doda da će mala ubuduće svakako morati da se preseli u Đigarovu sobu, neka je ne tretira podjednako kao svog sina. Premđi razočarano odlazi odatle, a i Seđal povede Anandi odatle.
Anandi je baš razočarana novom sobom, Premđi i Seđal je teše.
Maadi Baa poklanja narukvice Divari koja je kobajagi sva emotivna. Divari se takođe žali da su njeni zaboravili sve što je učinila za njih otkako je Premđi došao. Maadi Baa je savetuje da rodi sina.
Maadi Baa ubrzo daje novca prvo Đigaru, pa se obrati i Kanku. Anandi se ponada da će i ona dobiti nešto i veselo joj dotakne stopala, ali ova je samo izvređa.
Maadi Baa otkriva Seđal da joj se Anandino ponašanje uopšte ne dopada. Divari je izmanipuliše da natera Anandi da odradi ritual povezan sa kuvanjem. Seđal je šokirana zbog ovoga.
Najava: Maadi Baa traži od Anandi da spremi nešto pre dva sata. Anandi prioni na posao ali doživljava nezgodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site