Mala nevesta 2 - 35. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 35. epizoda!

By  | 

Anandi se moli Boginji da joj pomogne. Diwari se raduje što će Madi Ba izgrditi Anandi. Kumar pita zašto to radi, šta joj je to djetence uradilo. Diwari mu kaže da se ne mješa. Odlazi u kuhinju i oproba jelo. Vidi da je ukusno, te pomiješa šećer i limunov sok da ga uništi. Izlazi i vidi kako Madi Baa hvali Anandi za jelo. Madi Ba traži još, Diwari prospe zdjelu i okrivi Anandi.
Kasnije, Diwari daje haljinu Anandi i pita ko joj je pomogao. Đigar prolazi i sudari se sa Anandi i prospe boju po sebi i njenoj haljini. Uzme da čisti njenom haljinom kada Premđi naiđe i fino ga upozori. Diwari okreće Đigara protiv Anandi. Saznaje da je Anandi pogledala video recepta i odmah ispriča Madi Ba koja odluči da je kazni. Spavaće na podu kod nje. Zatim joj zada da joj masira stopala. Anandi se umori, pita da li može popiti vode. Madi Ba dozvoli. Anandi pije i prospe. Madi Baa je kazni da je masira još dva sata. Diwari nasmijana posmatra.
Narator nam govori da ako se lekcija daje kroz bol, samo taj bol ostaje upamćen, a ne i lekcija.
Najava: Diwari pita Anandi da se igraju i pita je da kaže istinu o njoj. Anandi joj kaže da je prelijepa. A Diwari njoj otkrije da je već udata za Đigara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site