Mala nevesta 2 - 36. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 36. epizoda!

By  | 

Anandi masira Madi Ba koja je zaspala, kao i Diwari. Umalo padne i Madi Ba joj kaže da ide. Seđal je žao Anandi. Premđi govori da će pričati sa Madi Ba.
Sutradan, Anandi pomogne Madi Ba tabletom za stomak. Premđi govori da Madi Ba nije loša, samo stroga. Seđal veli da joj se ne dopada kako se ponaša prema Anandi. Anandi zamoli Premđija da je odvede kod roditelja, nedostaju joj. Kadvi Baa dolazi kod Ratan i pita za Anandi. Ona joj kaže, Kadvi govori da nisu trebali to, Đigar više nije mali. Ratan se zabrine.
Diwari igra sa Anandi igru istinu. Taman joj krene reći istinu o vjenčanju kada Diwarin otac dođe i ošamari je. Premđi govori svima da je osvojio slučaj koji se vodi 15 godina. Daje zasluge Anandi. Anandi hoće da se igra sa Đigarom lopte, on baci loptu i udari je u glavu, ona padne i krvari. Diwari dolazi i pritisne ranu i nju još više boli. Seđal i Premđi dolaze. Madi Baa dođe i podrži Diwari. Zaprijeti Anandi da se više ne igra sa Đigarom. Premđi i Seđal su šokirani, Anandi plače.
Narator govori da nekada teške riječi bole jače od fizičke povrede.
Najava: Anandi dotakne Madi Ba- inog Kana đi-ija. Ona se probudi i pita šta radi. Anandi govori da joj je bilo dosadno. Ona joj zada novi zadatak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site