Mala nevesta 2 - 37. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 37. epizoda!

By  | 

Madi Ba govori Anandi da ne može igrati sa dječakom, mora poštovati njihova pravila. Anandi plače. Madi Ba nastavi da je kudi, što plače zbog te male povrede, žena je, mora izdržati sve. Premđi izgrdi Đigara. Anandi mu kaže da nije Đigarova greška, opet ga pita da je vodi njenoj kući. Baš tada Kimđi nazove, zamoli ga i on da dovede Anandi, propušta školu. Premđi slaže da nije u gradu, poslom je otišao. Kad se vrati, dovešće je. Potom kaže Seđal da je Anandi njihova snaha, imaju pravo na nju.
Ratan je zabrinuta, do kada će kriti sve? Kimđi je uvjerava da će srediti sve.
Anandi je dosadno i ide od sobe do sobe, na kraju dođe do Madi Baa. Ova joj zada da opere svo posuđe.
Anandi sve čisti. Diwari dolazi i govori da je snaha kuće, mora sve raditi. Zatim je zavrsti u velikoj posudi. Anandi se vrti i kaže da stane. Ali Diwari nastavlja. Kaže joj da se udala kao beba, Đigarova je žena. Anandi se smije, ne vjeruje joj. Odnese posuđe Madi Baa i ona veli da je dobro oprala. Daje joj nešto u ruku, Anandi je srećna.
Narator nam govori da nevino dječije srce ne može osjećati negativna osjećanja ni prema kome. Zato sreća i ljubav ispunjavaju to maleno srce svakog trenutka.
Najava: Đigarov projekat je uništen zbog Anandi, jer se saplete dok nosi tanjir sa hranom. Đigar vikne na nju, a ona se pita kako da mu pomogne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site