Mala nevesta 2 - 38. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 38. epizoda!

By  | 

Diwari hoće da kaže Madi Ba o Anandi i braku, ali Anandi dođe i prekine ih. Daje Madi Baa flautu malu od njenog kipa, pronašla je. Madi Ba se obraduje i pohvali je. Diwari odustane od svoje ideje.
Anandi želi da se igra sa Kanku i Đigarom, ali Đigar neće, ima neki projekat koji mora završiti. Anandi poželi da i ona radi, ali je Madi Ba izgrdi i naredi joj da pokupi veš. Kasnije joj naredi da mu odnese hranu. Ona se oklizne na ljepilo na podu i hrana padne po njegovom projektu. On je izgrdi. Premđi smiruje situaciju, popraviće projekat.
Noć je, Anandi ne može da spava, samo misli o projektu. Počne da radi na njemu, dok joj Diwari gasi svjetlo i otežava.
Ujutru, svi ustaju i zateknu se kako spava pored završenog projekta. Đigar je pohvali, a Madi Ba vidi da je iskoristila njen štap i zgrane se opet. Ali kada joj kažu za projekat, iznenadi se.

Najava: Madi Ba baci kantu vode na Anandino lice i govori da vladini službenici dolaze da vidi štap, naredi joj da dekoriše kuću. Anandi govori da može očistiti pod, ali ona ne može dohvatiti krov. Madi Ba je bijesna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site