Mala nevesta 2 - 39. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 39. epizoda!

By  | 

Anandi spava u sobi kada Madi Ba donese kofu vode i pospe po njoj. Anandi šokirana ustane. Ova je pita do kad misli spavati. Anandi veli da nije cijelu noć oka sklopila. Ali Madi Ba joj kaže da se spremi, snahe ne mogu toliko spavati. Vladini službenici dolaze da vide štap, neka se spremi.
Anandi ode do Premđija i pita da joj donese knjige, voljela bi učiti.
Anandina učiteljica dolazi kod Kimđija i govori da nije dobro što su je ostavili tamo. Neka se vrati brzo ili će propustiti sve.
Vladini službenici su tu, ali Anandi se zaplete i polomi štap. Madi Ba je izgrdi.
Anandi briše suze, Seđal nazove Ratan. Ona se pravi da je sve ok i umiri majku. Đigar se vrati iz škole i doziva Anandi. Pokazuje joj trofej koji je dobio. Zahvali joj se i da joj čokoladu. Kanku ih slika kako drže trofej. Madi Ba zovne Anandi i pohvali je što je pomogla Đigaru. Uzme joj trofej iz ruku.
Narator nam govori da dječije vjenčanje otima djevojčici osnovna prava kao što su pravo na igru, na obrazovanje i prebacuje na nju teret zastarjelih običaja i tradicije što jedno dijete ne može da iznese.
Najava: Anandi pita dva čovjeka za telefon. On govori da je kupio u gradu, neka da ogrlicu i može zadržati telefon. Anandi daje svoju mangalsutru (vjenčanu ogrlicu) i uzima telefon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site