Mala nevesta 2 - 4. - Sarita otkrije Ba da je maltretiraju u tazbini!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 4. epizoda – Sarita otkrije Ba da je maltretiraju u tazbini!

By  | 

Kimđi govori Prem đi da prekine sa zakletvom, Anandi i Ratan su dobro. Natjera ga da obuje cipele. Prem đi se nasmije, veli da je pogodio veličinu. Kimđi govori da su jako mekane. Hiteš dolazi i informiše Prem đi da je njegov zajam odobren.

On se zahvali i daje Anandi zasluge za dobre vijesti. Ona im poput boginje donosi sreću. Zagrli se sa Kimđi. Lila dolazi do Ba i govori da je spremila sheera za nju. Ba vidi tragove na njenoj ruci i pita od čega je to.

Lila se prisjeti kako je muž ošamario i slaže Ba da je pala. Ratan dolazi i govori kako je Anandi postala nemirna, ne spava noću.

Isto upita Lilu za ožiljke, ali je Lila slaže nešto drugo. Ba to shvati i suoči se sa Lilom. Ona veli da ima posla i ode.
Prem đi i Seđal ručaju kod Kimđi i Ratan. Prem đi i Kimđi hrane jedan drugog.

Prem đi se našali da Anandi ne bude dobra kuvarica, inače će se udebljati. Đigar je ljubomoran što Prem đi hoće da se igra sa Anandi, a sa njim nije htio.

Isto tako što je hranio Kimđi. Prem đi mu objašnjava kako im je Kimđi pomogao kada nisu znali nikoga u naselju. Kimđi govori da je to pola priče, njegov otac je sinonim za prijateljstvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prikazano je sjećanje: Kimđi je zaključan u fabrici koja gori, pada i onesvijesti se. Prem đi ulijeće i na njega padne drvo. Ali ustaje i spasi Kimđi. Kraj sjećanja. Kimđi nastavi da je živ sami zbog njega.

Ba ispituje Lilu, shvata da je Pavan digao ruku na nju, ali Lila govori da se to događa između muža i žene i moli je da ne govori nikome. Ba govori da ovaj put neće, ali sledeći sigurno hoće.
Sarita dolaze i onesvijesti se.

Doktor je pregleda i govori da treba roditi za dvije sedmice, a ne uzima neophodne vitamine i lijekove. Ba je ljuta, nisu joj davali potrebne lijekove niti brinuli o njoj.

Ona joj otkrije da su je tretirali kao slugu i mučili je. Ba zove njenog muža i izgrdi ga. Njegova majka govori da nisu dali dovoljan miraz, a Sarita neće ništa da radi. Ako bude sin rođen, Ašok će doći da ga odvede.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site