Mala nevesta 2 - 40. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 40. epizoda!

By  | 

Kanku pita Diwari da joj kupi novi telefon. Ona joj govori da Đigarov otac ima mnogo novca i djeca postanu pokvarena kad im se puno pruži. Kanku veli da su i časovi sada online…Diwari joj kaže da proda nju i uzme telefon i ode. Kanku objašnjava Anandi kako funkcioniše zamjena stvari. Anandi kuva sa Seđal, Premđi pohvali njeni jelo. Daje joj novac i knjigu. Anandi ga pita da je vodi njenoj kući. On obeća da će za 2-3 dana biti kući. Ode da kupi kulfi i čuje dva čovjeka koji pričaju o najnovijem telefonu iz grada. Pita ih da kupe za nju. Oni gledaju u njenu mangalsutru.
Kimđi zove Premđija i pita da dovede Anandi, škola ispašta. On mu kaže da će je dovesti kada Madi Ba ode. Kimđi odlazi da dovede Anandi.
Dva čovjeka traže od Anandi ogrlicu u zamjenu za telefon. Ona im ponudi mangalsutru, oni prihvate i daju telefon.
Kimđi je na putu ka Premđijevoj kući. Anandi dolazi kući i daje svima kulfi. Zatim nasamo daje Kanku telefon i govori da je dala mangalsutru. Kanku veli da je pogriješila, moraju sutra ići da vrate tu ogrlicu. Ugledaju Madi Ba koja pere ruke.
Narator nam govori da su za djecu emocije vrednije od bilo kakve materijalne stvari.
Najava: Madi Ba ošamari Anandi i ona padne. Anandi govori da je Premđijeva porodica jako loša, pakuje svoje stvari i pokuša pobjeći kroz prozor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site