Mala nevesta 2 - 41. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 41. epizoda!

By  | 

Dolazi otac od momka koji je zamijenio telefon za mangalsutru i razotkrije Anandi. Madi Baa je ošamari jako i izgrdi. Govori da nazovu njenog oca, neka je vodi. Premđi je šokiran, Anandi ga grli. On joj govori da nije u pravu. Kimđi je pozvan hitno zbog posla i vraća se bez Anandi.
Premđi mora u Ahmedabad i odlazi. Kanku priznaje da je Anandi donijela telefon za nju. Diwari i Madi Baa okrive Anandi za sve. Madi Ba je za ruku odvuče i odvodi u mračnu ostavu, tu će biti do jutra, gladna i žedna. Seđal je brani, Anandi moli da je pusti, pa nije htjela to, samo je htjela pomoći Kanku. Ba je zaključa. Anandi moli, neće više to uraditi. Madi Ba zaprijeti ostalima iz porodice da joj ne smiju pomoći. Anandi plače unutra. Đigar govori Kanku da Anandi ne zaslužuje kaznu. Anandi ugleda pacova i preplaši se. Kanku i Đigar smišljaju kako da joj pomognu.
Narator nam govori da ako djeca ne griješe, onda nisu djeca. A oni koji smatraju tu grešku grijehom, zbog njihove nezrelosti nisu odrasli.
Najava ista- Anandi bježi iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site