Mala nevesta 2 – 42. ep. - Đigar se usprotivi Madi Ba zbog Anandi, Madi Ba odnosi hranu Anandi!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 42. ep. – Đigar se usprotivi Maadi Baa zbog Anandi, Maadi Baa odnosi hranu Anandi!

By  | 


Pogrešno je držati Anandi bez hrane i vode, još je mrak pa sirota od straha neće moći oka da sklopi. Divari se čudi što toliko brani Anandi koja mu se čak ni ne sviđa. Đigar se slaže, ali uprkos tome joj to ne bi uradio. Ako je nešto pogrešno, onda to važi za sve. Nakon što on ode odatle, Kanku se isto obrati Maadi Baa rečima da čini nepravdu prema snajki (Anandi). Divari je prekori, neka se odmah izvini Baa. Kanku odlazi bez reči.
U sobi, Maadi Baa nema mira zbog svega. Primeti da je ispala hrana koju je ponudila božjem idolu i razgovara sa njim.
Prikazana nam je Anandi kako žedna traži vode. Maadi Baa otvori vrata ostave, u ruci joj je prekriven tanjir sa hranom. Anandi se uplaši, kaže da nije ništa uradila… Maadi Baa je sažaljivo gleda, govori joj da se malo pomeri kako bi mogla da joj odveže ruke. Anandi se baš iznenadi. Baa joj potom daje tanjir za hranu. Anandi je upita da li može prvo da popije vodu. Maadi Baa joj svojim rukama daje čašu sa vodom, u pozadini ide uvodna numera 1. i 2. sezone “Male neveste”. Anandi je uplakano upita zašto ranije nije donela vodu. Čula je da decu samo treba voleti, ali ona uvek samo kažnjava… Maadi Baa joj veli da pojede hranu, neka prestane da blebeće. Objašnjava joj da je čak i majka Jašoda kažnjavala boga Krišnu, ali samo je ona znala kako se osećala dok je to morala. Stariji kažnjavaju decu s razlogom, kako bi nešto naučili iz toga. Anandi obeća da više neće ponoviti svoju grešku, razumela je. Pita da li to znači da joj se sada malo više sviđa.
U sledećoj: Anandi beži od kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


EPIZODU POGLEDAJTE OVDE
SVE EPIZODE su OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site