Mala nevesta 2 - 43. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 43. epizoda!

By  | 

Madi Ba govori Anandi da ne želi da nosi grijeh što ona gladuje. Anandi veli da joj smijeh dobro stoji. Pojede sve i zahvali se. Madi Ba joj je donijela svijeću da se ne plaši, neka brzo zaspi. I ode. Anandi zaspi.
Sutradan, Madi Ba joj objašnjava važnost mangalsutre. Daje Đigaru da stavi Anandi. Anandi se prisjeti očevih riječi i zaustavi ih. Premđi dođe i ubjedi je. Đigar joj stavi mangalsutru. Kasnije, Diwari pita Đigara je li mu se Anandi dopada.

Huška ga da nagovori Anandi da kaže Madi Ba da se vjenčanje nije desilo. Premđi je bijesan kada sazna za Anandinu kaznu. Ne može Madi Ba raditi šta poželi. Anandi dolazi do Madi Ba i pita može li svojoj kući. Kaže joj da je ne zove snahom, došla je samo zbog Moti Ba. Madi Ba je šokirana. Anandi govori da se ona nije udala za Đigara. Madi Ba je ljuta, zar misli da je sve igra? Pozove sve da dođu tu.
Narator govori da kad god neka istina izađe na vidjelo, temelj odnosa je narušen.
Najava ista: Anandi bježi od kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site