Mala nevesta 2 - 49. epizoda

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 49. epizoda

By  | 

Mala nevesta 2 – 49. epizoda

Ratan pita Anandi šta joj je Divari radila. Anandi slaže i Ratan i Kimđija da joj je palo na pamet kako se Divari kobajagi zabavljala sa njom u kuhinji. Ratan je sumnjičavo upita je li to stvarno istina. Anandi potvrdi.
Sledećeg jutra, Ratan namerava da pusti malu da se odmori u duže odspava kao što joj je bio običaj i raniije. Međutim, čuje neki zvuk iz Anandine sobe i zatekne je kako sređuje sobu, sva spremna. Pita je da li su je terali da ustaje rano u Raigadu? Anandi slaže da samo povremeno.
Premđi sav snužden sedi kada ga Seđal ponudi čajem. Premđi bez Anandi oseća kako usamljenost vlada tom kućom, više ništa nije isto.
Kimđi donosi doručak za Anandi koja mu otkrije da joj mnogo nedostaje škola.
Premđi saznaje da je njegova porudžbina otkazana zbog čega je doživeo ogroman poslovni gubitak. Maadi Baa se zabrine čuvši sve ovo.
U međuvremenu, Ratan se rastuži ugledavši Anandi kako obavlja kućne poslove. Kimđi je teši. Kasnije se Kalpeš vraća kući, ali i Buvan i Lila su sa njim. Anandi uči sa Dingli. Đigar i Kanku je zovu na video poziv. Anandi im kaže da sutra ima test, Đigar je zadirkuje. Kanku ga ućutka i kaže Anandi da Premđi ima novi telefon za nju. U isto vreme, Premđi prima poziv iz fabrike i saznaje da je izbio požar. Svi su šokirani kada ovo čuju. Ujutru saznaju da je sve uništeno. Sa druge strane, Ratan je veoma srećna što Anandi uči. Maadi Baa govori Premđiju da je Anandi boginja Lakšmi njihove kuće i da je sve uništeno čim je otišla. Premđi je očajan.
Najava: Maadi Baa traži od Premđija da vrati Anandi nazad. Međutim, Anandi odbija da se vrati. Premđi je rešio da je kako zna i ume dovede nazad kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site