Mala nevesta 2 – 5. epizoda - Premđi nakon šest godina odlazi u posetu svojoj porodici!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 5. epizoda – Premđi nakon šest godina odlazi u posetu svojoj porodici!

By  | 

Mala nevesta 2 – 5. epizoda – Premđi nakon šest godina odlazi u posetu svojoj porodici!
Seđal i Ratan se igraju sa malenom Anandi. Seđal u jednom trenutku počne da priča Ratan o Premđi-jevoj sestri Divali i njenoj ćerki Kanku, kako je Premđi bio veoma vezan za malu ali je Divali odvojila ujaka i nećaku svojim spletkama.
Mitali (Kadvi Baa) je povređena što obe njene unuke pate. Jedna ne može da zatrudni, dok drugu možda neće prihvatiti ako rodi devojčicu.
Nešto kasnije, dok svi sede dolazi mali Đigar koji traži Anandinu igračku. Seđal ga zamoli da se igra svojim igračkama, ali mali je tvrdoglav, hoće pa hoće njenu igračku. Seđal ga na kraju dobro izgrdi zbog čega se Đigar naljuti. Ratan se umeša i zavitlava Seđal da nije trebalo da joj izgrdi zeta. U jednom trenutku neko nazove Seđal i ona se žurno skloni odatle da se javi.
Seđal uveče ispriča Premđiju da je zvala njegova majka. Pokušava da ga ubedi da joj odu u posetu, srce joj se cepalo kada je plakala preko telefona željna svojih unuka. Premđi je upita da li je zaboravila uvrede koje je pretrpela zbog Divali. Nikada više neće kročiti u tu kuću. Seđal ipak misli da trebaju makar jednom otići. Unutra ulazi Kimđi koji veli da je čuo njihov razgovor jer su vrata bila otvorena. On savetuje Premđija da eto jednom ode jer će se kasnije kajati ako se nešto dogodi njegovoj majci. Premđi se emotivno složi da ode, ali i dalje odbija da uđe u kuću svojih roditelja.
Sutradan, Premđi odlazi u svoju porodičnu kuću sa Seđal, Đigarom i Gopalom. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site