Mala nevesta 2 - 6. epizoda - Sarita umire na porodu!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 6. epizoda – Sarita umire na porodu!

By  | 

Banu dolazi sebi i doziva Premđi-ja. Muž joj govori da se odmori. Ona nagovara svog zeta Kumara da urazumi svoju ženu.
Premđi i Seđal plaču prisjećajući se tretmana koji su dobili. Ratan se osjeća loše zbog njih. Kimđi tješi Premđi-ja. Ratan uzme Anandi u naručje i govori joj da kaže svojoj tazbini da ne plaču. Predaje je Premđi-ju u ruke. Anandi ga uhvati za prst i on se nasmije. Govori da jedva čeka dan da mu postane snaha. Pozove Đigara i govori da mu je to buduća žena. Mali veli da će on oženiti majku, svi se nasmiju. Hetalin muž ponudi piće Pavan i govori da se svijet mijenja i postoji milion načina za obogatiti se. I on može imati skupe stvari. Ima dobar biznis sa vinom i treba mu iskrena osoba koja bi radila sa njim. Pavan se složi.
Tiwar dolazi u sobu i Kumar pohvali njenu dramu. Briše sindur i skine mangalsutru. Govori mu da je ne zove ženom. On veli da će njena vladavina u toj kući skoro završiti.

Lila vidi da Hetalin muž dovodi pijanog Pavana. On misli u sobi da kad krenu Pavanovi dobri dana, krenuće Kimđi-evi loši dani. Misli kako će dobiti poziciju Sarpanča. Lila izlazi i uvede Pavana. Govori mu da Hetalin muž nije dobar čovjek, ali Pavan ne želi ni da čuje. Ona nastavi da je on učinio da Kimđi mnogo izgubi. Pavan je ućutkuje, baci tanjir sa hranom. Ode spavati.
Ratan govori Sariti da nauči sa djecom, uskoro će i ona roditi. Ona dobije porođajne bolove. Tiwari krene ošamariti Kunku jer ne ide u školu. Bani je zaustavi i govori da se ponaša fino bar sa svojom kćerkom.
Dr Šarda informiše Baa i ostaje da se rodila djevojčica. Ba upita za Saritu, doktorica veli da ima lošu vijest. Uz sve napore, Sarita nije preživjela. Ba krene pasti, Kimđi i Ratan je uhvate na vrijeme.
Lila plače kraj Saritinog mrtvog tijela, moli je da otvori oči. Kimđi govori da je vrijeme za poslednje rituale. Ba govori da je obavijestila Saritinu tazbinu, ali niko nije došao. Kaže da će ona obaviti ritual, njena je unuka.
Saritina beba plače u Rataninim rukama. Ona je pokuša smiriti, ali beba je gladna. Ba dolazi obrijane glave, svi su šokirani.
Najava: Premđi dolazi kod Kimđi-ja sa svatovima da oženi Đigara. Đigar stavlja vijenac na Anandi. Gost dolazi i veli da policija stiže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site