Mala nevesta 2 - 63. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 63. epizoda!

By  | 

Madi Ba govori Anandi da odmori kao ostala djeca. Ona odbija, prvo će obaviti posao. Seđal dolazi i pita je kako je bilo u školi. Anandi se prisjeti mame, ona je uvijek to pitala.
Kimđi govori Ratan da je Anandi ispisana iz škole, to je to, oduzeli su joj djetinjstvo. Ratan nazove Seđal i insistira da priča sa kćerkom. Saznaje da je Anandi pošla tu u školu, Seđal joj obeća da će brinuti o njoj. Ratan joj zatraži da joj pošalje sliku Anandi u školskoj uniformi.
U školi, Anandi ne zna engleski i djeca je ismijavaju. Grupa djevojčica je zadirkuje, ali Anandi ispadne bolji čovjek i pomogne im. One joj se izvinjavaju i sprijatelje se.
Seđal informiše Premđija da je Mehul došao iz inostranstva. Premđi govori Anandi da Mehul ima sina, Ananda. Madi Ba veli da su Anandi i Anand donijeli sreću njihovoj porodici.
Ratan traži Kimđiju da je odvede da vidi kćerku bar jednom. On joj udovolji i iz daljine je posmatraju kada ide u školu. Anandi osjeti njeni prisustvo i oslovi sa mama.
Nema najave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site