Mala nevesta 2 - 7. epizoda! Počinje sklapanje braka Anandi i Jigar!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 7. epizoda! Počinje sklapanje braka Anandi i Jigar!

By  | 

Mala nevesta 2 – 7. epizoda! Počinje sklapanje braka Anandi i Jigar!

Epizoda počinje tako što Baa izlazi iz kuće obrijane glave. Svi se šokiraju. Baa uzima lonac-posudu i ide napred, dok muškarci nose mrtvo telo Sarite. Beba plače. Ratan traži od bebe da poslednji put pozdravi majku i izvodi bebu ispred njene kuće. Ona vidi kako Baa nosi lonac sa obrijanom glavom. Baa signalizira muškarcima. Ratan drži bebu da vidi Saritu prvi i poslednji put i uvodi je u kuću. Ona drži bebu u Anandinoj kolevci pored sebe. Beba plače. Anandi je drži za ruku. Ratan se osmehuje.

Kasnije Prem ji se igra sa Anandi. Baa dolazi tamo sa Leelom i Khim ji. Ratan kaže da su otišli ​​u Saritinu tazbinu da daju bebu. Khimji kaže da su mislili da im daju bebu, ali tamo se nešto dogodilo. Prikazan je fb. Videli su Ašoka kako se ženi nekom drugom devojkom. Baa grdi Ašoka što se oženio drugom, baš u vreme kada je njegova žena kremirana. Gita kaže da nije zločin da ponovo oženi svog sina. Khim ji kaže da treba da razmisle o bebi, ona zaslužuje da oseti ljubav svog oca. Gita kaže da oni nisu ispunili obećanje. Baa traži od Gite da oženi svog sina, ali traži od Ašoka da prihvati bebu. Gita traži od Ašoka da ih ne sluša i da natera novu nevestu da nosi venac. Baa viče i kaže da je došla da im preda bebu na čuvanje. Ona stavlja bebu na podu. Gita kaže da će je njen sin ostaviti u sirotištu. Baa je šokirana. Fb se završava.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site