Mala nevesta 2 - 74. i 75. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 74. i 75. epizoda!

By  | 

74: Anand pomaže Anandi. Bairavi se brine da će Anand saznati istinu i da će nestati osmijeh sa njegovog lica. Anand ohrabruje Anandi i smiju se. Muzika svira u pozadini. Takmičenje je počelo. Đigar recituje i dobije 8. Njegov tim vodi i red je na Anandi. Anandi dobije 9. Izjednačeni su. Dobijaju poslednji zadatak, Anandi i Đigar moraju recitovati o majci. Đigar je spreman, a Anandi ništa nije smislila. Kada izađe na binu, sjeti se svoje majke i odrecituje. Svi su emotivni, ona plače.
Najava: Učiteljica proglasi pobjednika takmičenja.

75: Anandi dobija desetku. Učiteljica proglasi pobjedu Anandinog tima. Đigar je šokiran. Ljut je i ode. Anandi ga pita da li je ljut na nju. On govori da nije zaslužila to, da nije bilo Ananda, ne bi uspjela. Drugari ismijavaju Đigara i Seđal to vidi. Upozori Premđija i odluči da spava sa Anandi i bude uz nju kao mama. Bairavi je sa sastanku sa ženama iz nevladine organizacije koje se bore protiv dječijih brakova. Anandi ih čuje.
Nema najave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site