Mala nevesta 2 - 78. i 79. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 78. i 79. epizoda!

By  | 

78: Diwari zabrani svima da idu u školu i plan za bijeg propadne. Anandi smišlja plan da je spasi. Porodica momka za koga žele udati Kanku odgodi susret za sutra. Diwari brine da se nisu predomislili. Anandi je srećna, dobili su malo vremena. Predlozi Kanku da priča sa Madi Ba. Madi Ba je izgrdi i Kanku plače. Anand joj govori da je plan za bijeg spreman.

79: Anandi se izjada Seđal, žao joj je Kanku. Anand pomaže Kanku da pobjegne. Kanku se nalazi sa Madavom. On joj govori da je voli, ali ne mogu pobjeći. To nije način, porodice su umiješane. Neka ide kući. Odvešće je on. Kanku se plaši ako je neko saznao da nije kući…On veli da će onda reći istinu. Anand spriječi Anandi da ne ode do Kanku i smiju se i druže. Đigar ih vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site