Mala nevesta 2- 8. epizoda! Jigar i Anandi se venčaju u kamionu!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2- 8. epizoda! Jigar i Anandi se venčaju u kamionu!

By  | 

Mala nevesta 2- 8. epizoda! Jigar i Anandi se venčaju u kamionu!

Epizoda počinje tako što Khim ji kaže Prem jiju da će odmah prekinuti ovaj brak i reći policiji da sU puju. Prem ji kaže da su bračni rituali počeli i da ih sada ne mogu otkazati. Kaže da će se ovaj brak dogoditi. Pavan zamoli Khim ji da požuri i kaže da će policija uskoro doći. Khim ji kaže Prem jiju da sada moraju da zaustave ovaj brak, inače će biti u zatvoru i ko će se onda brinuti o njihovoj deci.Prem ji pita ko ih je otkucao policiji. Pita ko je dao pravo policiji da se meša.

Prem ji-jev otac grdi Divari jer je nabavio jeftinu odeću pa je cela porudžbina vraćena. Divari kaže da je to bio posao. Prem jijev otac se kaje i kaže da nikada nije imao gubitak kada je Prem ji vodio posao. Divari ga emotivno ucenjuje i govori da ona vodi njegov posao, ali on i dalje hvali svog sina. Ona kaže da vrednost ćerke nije ništa pred njom. Zatim se ruga svom mužu i kaže da ona imam dobrog muža onda ne bih sedela ovde da sluša njegovo ismevanje. Kumar čuje njene podsmehe i gleda.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site