Mala nevesta 2 - od 71. do 73. epizode!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – od 71. do 73. epizode!

By  | 

71: Praznik braće i sestara je stigao. Anandi je tužna jer nema njenog brata. Anandu sestra pošalje poklon i emotivan je. Kadvi Ba dovede Kalpeša i Dingli. Anandi proslavlja sa Kalpešom praznik.
72: Anandi grli sliku roditelja, nedostaju joj. Kadvi Ba, Kalpeš i Dingli se pozdrave sa njom, odlaze. Sveštenik gleda Kankuinu natalnu kartu i govori da će njen muž biti u opasnosti zbog njenog horoskopa. Mora se udati za biljku ili kamen. Kanku odbije i pobjegne. Ipak pristaje misleći na Madava. Anandi misli da griješi.
73: Anandi čisti posle puđe. Anand i Đigar dolaze i Anand joj pomaže, dok Đigar ode odmarati. U školi, Anandi je izabrana za takmičenje u poeziji. Mehul i Bairavi su gosti na takmičenju. A Đigar je izabran iz svog razreda. Anandi ga moli da joj pomogne, on odbija. Suprotan su tim.
Najava: Anand pomaže Anandi da sastavi pjesmu. Đigar gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site