Mala nevesta 25.11.2014.,( 1749 epizoda ), Kajljani na prevaru dobija Jagdišev potpis - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta 25.11.2014.,( 1749 epizoda ), Kajljani na prevaru dobija Jagdišev potpis

By  | 

Kajljani na prevaru dobija Jagdišev potpis
capture-20141125-180319Epizoda počinje kako Sonia pokazuje svoju knjigu iz matematike J i govori da će se obrazovati. J je poziva na Genino venčanje. Sona pita za Genu. J joj govori da mu je ona strina i govori joj o Vasentovoj smrti. Sona je iznenadjena i impresionirana njegovim razmišljanjem. J kaže nova vremena menjaju stara razmišljanja. Sona kaže da mu je strina srećna žena jer niko ne uzima udovice. J dobija poziv od K. Sonia zuri u njega. J joj kaže da prisustvuje venčanju i odlazi. Sonia razmišlja da joj život pruža novu šansu.

Ganga se igra sa Nanduom i pobedjuje. K je srećna.Objašnjava igru J. Nandu kaže da jedino Ganga pobedjuje.J kaže da nije teško i da je to dečija igra. K mu kaže da igra. Kaže mu da zatvori oči i potpiše se na papir.K viče da joj je ispala mindjuša. Svi traže K mindjušu.Ona za to vreme menja papir i J gubi. Ona je na kvarno dobila J potpis na loše uradjen test. Nandu kaže J da se nije potpisao na papir. J je zbunjen i kaže da jeste. K odlazi u svoju sobu. J govori svima da se potpisao. K oseća olakšanje jer ima J potpis. Oseća se ipak loše što ga je na prevari dobila.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site