Mala nevesta druga sezona, Mala nevesta 1. epizoda!

Indijske Serije

Mala nevesta druga sezona, Mala nevesta 1. epizoda!

By  | 

pageMala nevesta druga sezona, Mala nevesta 1. epizoda!

(Epizoda emitovana u Indiji 25.04.2016.)

Epizoda počinje kako Anandi gura Šivama i Nandini u reku kako bi ih spasila od Akire. Ona povredjena pada nakon što Akira puca u nju.Ona uspeva da izvadi decu iz vode.Ona govori deci da je bila u pravu i da ih niko ne može razdvojiti.Nandini joj kaže da ih ne ostavlja…

Skok od 15 godina…
Momak je prikazan kako slika Džaipur. On predstavlja grad i govori da se u tom gradu kriju neke priče iza svih ovih ljudi.Nandini gleda iz busa i priseća se svog detinjstva, i sebe u odeći koju je nosila dok je bila Nimboli.Prikazan je flešbek kako Nimboli radi rituale u hramu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini gleda u devojčicu koja nosi sličnu odeću.Iznenada se dešava incident sa dečkom iz busa.Nandini i ostali silaze iz busa.Nandini kaže svima da se pomere i gleda u povredjenu osobu.Žena joj kaže da pregleda pacijenta ako je doktorka.Nandini gleda u krv i priseća se kako je Akira upucao Anandi.Ona napeta pregleda pacijenta. Ona dobija poziv od doktora Amita.Ona ga obaveštava o incidentu i kaže da je mnogo krvi oko pacijenta.Dr Amit joj kaže da se smiri i pruži pacijentu prvu pomoć.Nandini se seća kako je Akira ubio Gopala, Kajljani i Anandi.Dr Amit joj kaže da pokuša da oživi pacijenta. Nandini to čini.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site