Mala nevesta kraj prve sezone!

Indijske Serije

Mn 22.04.2016.,(2165 epizoda), Akira puca u Anandi! Jagi ubija Akiru! Mala nevesta kraj prve sezone!

By  | 

pageMala nevesta kraj prve sezone!

Epizoda počinje kako Nandini vadi metak iz Anandinog tela i govori Anandi da je izvadila metak.Ganga pokušava da pozove Anandi, ali joj je telefon isključen.Neko donosi telefon i daje ga Gangi, kaže da je ispao.Ghanga poziva Jagija i pita ga da li je našao Anandi i decu.Zabrinuta je i moli se za njih.

Anandi gleda u Šivama i Nandini i smeje se.Anandi im kaže da upamte jednu stvar, da se ovo nije dogodilo, ne bi znala da su njena deca toliko hrabra i da mogu da se snadju u različitim situacijama.Anandi kaže da su ostali samo još nekoliko sati i da će sutra biti novo jutro.Ona im govori da ne zaborave svoju snagu.Nandini kaže da će otići u susedno selo po pomoć.Anandi joj kaže da ne može da je pošalje i da se boji da ih ne izgubi.Anandi kaže da je njena dužnost da ih spasi od Akire.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini kaže Anandi i Šivamu da pojedu nešto. Anandi kaže da će danas nahraniti decu svojim rukama.Upravo tada čuju da dolazi Akirin džip.Anandi kaže da moraju da idu.Kundan kaže da je tu dosta mračno.Akira mu kaže da situaciju gleda njegovim očima.Anandi pali vatru.Kundan kaže da je to kuća duhova.Akira kaže da se sigurno tu skrivaju.Anandi, Šivam i Nandini.Kundan kaže da u kući nema nikoga.Akira gleda u lonac i kaže da su tu bili.Nandini uzima kamen i baca ga daleko.Akira sa ljudima odlazi u tom pravcu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site