"Mala nevesta" ostaje bez čak tri glumice! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

“Mala nevesta” ostaje bez čak tri glumice!

By  | 

E93_balikathree

Prema novostima koje nam prenose indijski pisani mediji, konkretno “TellyBuzz”, “Mala nevesta” suočiće se sa odlaskom tri glavna lika, odnosno, kako zaključujemo glumice…
Jedna od najdužih indijskih serija, “Mala nevesta”, već 8 godina bavi se temom dečjih brakova. Nakon mnogo spekulacija o tome da se serija završava, poslednje što čujemo jeste da je sve spremno za obnovu iste i to uz pomoć nove glumačke postave, ali i 15togodišnjeg skoka. Rečeno je da će skok prikazivati protagonistkinju, Anandi, kako se bori sa zlom zvanim dečji brakovi… ali naravno, biće to potpuno nova Anandi. Imajući to u vidu, neki od osnovnih likova neće više biti među živima, dok će Anandi kao glavni lik imati potpuno drugačiju sudbinu. Glumice koje igraju Anandi, Kaljani i Manglu, odnosno Toral Rasputra, Rajeshwari Sachdev i Surekha Sikri, uskoro napuštaju seriju.
Novinari su kontaktirali Rajeshwari (Mangla) koja je izjavila: “Da, moj lik u seriji umire i tako će se ta moja uloga završiti.”
Nakon što su je pitali kakva će biti sudbina Anandinog lika i da li Toral napušta seriju, rekla je sledeće: “To je novost za mene. Ne znam zapravo kakva će biti sudbina Toralinog ili bilo čijeg lika. Scenaristi su sigurno smislili nešto jer sam ja prestala da snimam pre 13 dana (članak je objavljen 31.03.2016. – prim.prev.).”
Pitali su je i da im kaže nešto u vezi njenog puta kroz seriju.
Rajeshwari je izjavila: “Glumila sam u seriji samo godinu dana, ali pozdravljam scenariste koji su odradili fenomenalan posao predstavljanja ove serije 8 godina. To je sasvim vredno hvale. I to je bilo fantastično putovanje za mene!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hoće li vam nedostajati stara glumačka ekipa?

Picture source:  www.tellychakkar.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  21 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site